FOTOTAPETE, KUHINJSKO STEKLO ALI STEKLENE OBLOGE ZA OSTALE PROSTOREOb naročilu kuhinjskega stekla pri nas, prejmete ob končanju del še darilo - stensko uro v enakem vzorcu, kot ste izbrali motiv za stekleno oblogo.


MERITVE IN MONTAŽE PO CELOTNI SLOVENIJI!


MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE!

BREZ DODATNIH POTNIH STROŠKOV.

RAČUNALNIŠKI PREDOGLED KUHINJE PRED IZVEDBO DEL.


DEKORATIVNE FOTOTAPETE TER KUHINJSKO STEKLO

za: vrata, tuš kabine, hladilne omare, kuhinjske nerjaveče površine (šanki, vrata, predali…), pregradne stene, drsna vrata…


Kuhinjsko steklo, steklene stenske obloge in dekorativne fototapete nameščamo v prostore, kjer z vgradnjo estetsko in ekonomično spremenimo podobo prostora.


V kuhinjah nameščamo steklene stenske obloge po vgraditvi kuhinje.

Materiali so preudarno izbrani in trenutno najsodobnejši na tržišču.

Čiščenje površin je bistveno lažje in enostavneje od keramičnih ploščic ali podobnih materialov. Foto tapeta je nameščena na zadnji strani stekla in se ne more poškodovati.


Foto tapete, ki se nameščajo na obstoječe površine, kot so:

vrata, tuš kabine, hladilne omare, kuhinjske nerjaveče površine (šanki, vrata, predali…), pregradne stene, drsna vrata so UV zaščitene proti bledenju fotografij in prav tako z gladko površino predstavljajo enostavno čiščenje in estetsko dovršen element v prostoru.


V sklopu celotne ponudbe vam nudimo svetovanje o odločitvi in posegu v stanovanjski prostor, svetovanje o izbiri motiva, meritev, računalniško projeciranje s simulacijo motiva s steklom ali foto tapete v prostor, dostavo in montažo.

Na izbiro je pestra ponudba najrazličnejših motivov, ki vas ne bodo razočarali.